Bygg/ Bolig/ Næring

Bygg/ Bolig/ Nærings- avdelingen tar seg av de større prosjektene.
Coop Extra på Støver er det første bygget i Bodø med byggeteknikk fra Green building- system.

Vexti AS har tilegnet seg gode erfaringer og kunnskap på bygging av større bygg i massivtre. Vi har de siste årene bygget ny Coop Extra butikk på Støver som ble åpnet i 2013, ny Coop Prix i Valnesfjord og Bankgata Flerbrukshall, der begge sistnevnte åpnet i 2015.

Alle disse tre prosjektene er bygget i godt samarbeid med Green Advisers AS som står som arkitekt, rådgiver og bak byggesystemet, samt at Vexti AS også har gjennomført kunnskapsøkning på dette feltet med støtte fra Innovasjon Norge.

I alle disse prosessene har det vært lagt til grunn målsetninger om å bygge hus av høy kvalitet med massivtre og også være konkurransedyktig. Kortest mulig byggetid, kombinert med god kvalitet på håndtverket, kan være utfordrende. Dette har vi løst med å produsere vegg og tak- elementer mens grunn og betongarbeid utføres, noe som igjen gjør at vi bruker kort tid fra vi starter på byggeplassen til bygget er tett.

Byggemetoden gir meget godt isolerte bygg, robust utførelse og med mange spennende løsninger både på eksteriør og interiørsiden.


Avdelingen utfører også bygging av flermanns- boliger, rekkehus og eneboliger.
Våre medarbeidere har lang erfaring fra slike boligoppdrag. Oppdragene utføres i egen regi, for utbyggere og for selvbyggere. Vi tar også oppdrag for borettslag.

Vexti er også systemhus- forhandler i Bodø-området, og kan tilby et variert utvalg av hus- modeller fra Norges eldste huskjede.

Benytt kontaktskjema under fanen "kontakt oss" om du ønsker å kontakte oss eller ring 755 83 984.